dimecres, 1 de maig de 2019

JOCS FLORALS

DIMARTS 24 D’ABRIL, L'ESCOLA VA CELEBRAR ELS JOCS FLORALS. ENGUANY EL TEMA VA SER ELS CONTES TRADICIONALS, CADA CURS ESCOLLIA UN I FÈIEM VERSIONS D'AQUEST. 
EDUCACIÓ INFANTIL VAM TREBALLAR LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA. LA CLASSE DELS CAVALLS, ES VA CENTRAR EN ELS PERSONATGES QUE APAREIXEN A LA VERSIÓ TRADICIONAL I VA FER UN MURAL AMB TOTS ELLS. ELS PIRATES VAN DECIDIR CANVIAR L'OBJECTE QUE ES COMPRA LA RATETA AMB EL DINERET TROBAT, AIXÍ COM ELS PERSONATGES ANIMALS QUE ES VOLEN CASAR AMB LA RATETA. UN COP DECIDIT AIXÒ, VAN IDEAR UN JOC  DE  DAUS  (UN PER A L'OBJECTE COMPRAT I UN ALTRE PER ALS PERSONATGES), DE MANERA QUE CADA VEGADA QUE HI JUGUEM SURT UNA VERSIÓ DIFERENT DEL CONTE (DEPENENT DEL QUE DIGUIN ELS DAUS). A PARTIR DE LA PROPOSTA DELS PIRATES, NOSALTRES VAM ELABORAR UN ORIGINAL CONTE, EN EL QUAL TAMBÉ VAM INVENTAR ALGUNS FINALS ALTERNATIUS DE LA HISTÒRIA. ENS VA AGRADAR MOLT PODER CANVIAR UN CONTE QUE CONEIXEM TAN BÉ.
EL DIA DE SANT JORDI, CADA CLASE VA PRESENTAR LA SEVA PROPOSTA PER ALS JOCS FLORALS EN UN ACTE QUE VAM CELEBRAR TOTS PLEGATS. PRÈVIA A AQUESTA ACTIVITAT, VAM REALITZAR UNA SESSIÓ DE "PADRINS LECTORS": ELS COMPANYS I COMPANYES DE CINQUÈ ENS VAM EXPLICAR CONTES I VAM PASSAR UNA ESTONA MOLT AGRADABLE TOTS JUNTS.
SI CLIQUEU AQUÍ PODREU VEURE ALGUNES FOTOS DE DIFERENTS MOMENTS DE LA VIVÈNCIA.


Posted on by Susana